Voor een uitje van een bestuur waar ik in zit, ging ik met de rest van het bestuur eten in Kasteel 't Kerkebosch in Zeist.


Als dessert ging ik voor de creme caramel, aangevuld met frambozenijs en vruchtenmousse. Dit werd geserveerd in drie schaaltjes en de smaken vulden elkaar heel goed aan. De mierzoete creme caramel werd afgezwakt door het zurige ijs en de smaken kwamen samen in de lichtzoete maar toch fris zurige mousse.
Tijdens het diner heb ik sauvignon blanc van Hãhã gedronken. Deze wijn rook behoorlijk sterk naar passievrucht, de smaak was erg fris en heel licht zoet.
De bediening in het restaurant is goed opgeleid en houdt zich netjes aan de etiquette. Gelukkig hadden de obers ook een gevoel van humor en werden er af en toe kleine grapjes gemaakt. Dit maakte de sfeer wat meer ontspannen dan wanneer alles heel correct was gebleven.
Ondanks de hele gezellige sfeer met mijn collega's zou ik dit restaurant toch eerder aanbevelen aan stelletjes of voor speciale gelegenheden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten